Bezwaarschrift bij het PRUP ‘Regionale ontsluiting Geel bis’

Bezwaarschrift bij het PRUP ‘Regionale ontsluiting Geel bis’

We lazen de voorbije dagen vele zeer goed onderbouwde bezwaarschriften van diverse mensen, buurtbewoners zowel als geëngageerde Gelenaars. De Brugpartij werkte haar model-bezwaarschrift ondertussen af tot een definitieve versie die we voor zondagavond zullen insturen. U kunt het hier nog downloaden als u wil. U kan het gebruiken zoals het is en in uw naam verzenden, of u kan het aanpassen aan uw situatie en persoonlijke overwegingen en/of argumenten toevoegen.

Wij verwijzen in ons bezwaarschrift naar de ‘Beknopte nota zwaar vervoer’ die de gemeenteraad eind vorig jaar aan het kabinet van verkeersminister Lydia Peeters bezorgde. Die nota, die door alle partijen van de meerderheid én de oppositie in Geel wordt gedragen, maakt voor ons een substantieel deel uit van ons bezwaarschrift, en we voegen hem dan ook toe. Dat kan u ook doen, maar het hoeft niet (pas de tekst van het bezwaarschrift dan aan). Onderstaande downloadlinks leiden naar het bezwaarschrift en de nota.

Bezwaarschrift De Brugpartij

Beknopte nota zwaar vervoer Gasthuisstraat Geel (003)

Elementen van het bezwaarschrift waar u het niet mee eens bent, kunt u verwijderen. U kan er ook andere toevoegen.

Iedere Gelenaar kan dit doen. U hoeft niet concreet betrokken te zijn bij het tracé om algemene bezwaren te formuleren tegen een project dat zo weinig duurzaam is.

HOE INDIENEN?

U hebt tijd tot 16 oktober. Het eenvoudigste is het ingevulde en ondertekende document te mailen naar de Provinciale Commissie voor Ruimtelijke Ordening (PROCORO) op het mailadres:

procoro@provincieantwerpen.be

EN NU MAAR HOPEN DAT HET GEZOND VERSTAND HET HAALT.

Hebt u meer info nodig of hebt u ons iets te vertellen, stuur een mailtje naar info@debrugpartij.be.