Een avond met de Brugpartij

Een avond met de Brugpartij

Vrijdag 17 november staat uiteraard in dikke letters in je agenda. Of tenminste: dat zou moeten, want dan bestijgen we de trap van Carte Postale nog eens voor onze lang aangekondigde ‘Avond met de Brugpartij’. We willen het in aangename omstandigheden en in goed gezelschap hebben over thema’s die jullie in Geel belangrijk vinden. Met jullie, maar ook met mensen die niet meteen onder de Brug kamperen, maar over die thema’s toch iets te zeggen hebben en ons op ideeën kunnen brengen. Iedereen is welkom en even goede vrienden als je niet kan, maar voor wie zich een sympathisant van de Brugpartij noemt, is dit zonder meer een must.

Hoe zit dat nu écht met de afstand tussen de dorpen en de Werft? Met die hangjongeren en dat Geelse veiligheidsprobleem? Hoe gaan we om met burgerinitiatieven – met kritische burgerinitiatieven vooral? Getuigenissen uit het veld werpen daar een licht op. Misschien heb ook jij daar wel je gedacht over, of zie je thema’s waar we als progressieve partij in Geel het verschil mee kunnen maken. Je inbreng wordt gewaardeerd! Je mag je ook verwachten aan een prikkelende schets van de politieke barometer aan de vooravond van een groot verkiezingsjaar. We spoelen dat door met iets fijns van de bar en/of een soep van de Peter!

Een zinvolle én gezellige avond kortom, niet te zwaarwichtig maar wél ter zake. Wees welkom en breng gerust wat vrienden en kennissen mee. Om 19.30 uur gaat de zolder open en om 20 uur beginnen we eraan. Tot vrijdag in Carte Postale: Winkelom 34!